oktober 2015

Fedon Lindberg: Smart Barnemat

[vc_row][vc_column][vc_tta_tabs style=”flat” shape=”square” color=”white” active_section=”1″][vc_tta_section title=”Produktinfo” tab_id=”produktinfob0d7-ee96″][vc_column_text]Hvordan raskt lage en sunn middag som passer til hele familien? Hvordan få treåringen din til å like grønnsaker? Hvordan skape ro ved bordet? Hvordan hjelpe barnet ditt til å spise sunnere uten en evig kamp?

I den ny boken skrevet av Fedon Lindberg og ernæringsfysiolog Merete Hansen-Møllerud får du hjelp til dette og mye mer! Forfatterne gir deg en rekke forslag til praktiske løsninger på ulike hverdagsutfordringer, og kjempegode og lettvinte oppskrifter til alle dagens måltider.

Legg grunnlaget for et sunt kosthold tidlig og gi barnet ditt de beste forutsetninger for energi, konsentrasjon og god helse!

– Alt fra babymat til tenåringens favoritter

– Oppskrifter på frokost, matpakke, middag, kveldsmat og sunne søtsaker

– Guide til mat for hjernen – fremmer konsentrasjon og demper uro

– Enkel planlegging for en stressfri hverdag

– Gode råd om sukker og overvekt[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Om Fedon Lindberg” tab_id=”om-fedon-lindberg”]

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Dr. Fedon A. Lindberg er spesialist i indremedisin, med spesialkompetanse innen stoffskifte- og hormonsykdommer, ernæring og helse, overvekt og diabetes.

Kostholdsfilosofien Fedon introduserte i sin første bok, “Naturlig slank med kost i balanse” (2000), møtte stor motstand og skapte oppstandelse både blant helsemyndigheter og i media. Boken ble imidlertid en braksuksess, både i Norge og en rekke andre land den ble utgitt i.

Fedons kostholdsfilosofi har siden fått vesentlig aksept – også hos helsemyndighetene, og har bidratt til en økt bevissthet omkring sunnere kosthold, samt til en forbedring av spisevaner for mange.

Fedon Lindberg har skrevet 15 bøker, og flere av dem oversatt og utgitt i mer enn 20 land. Mer enn en halv million bøker er solgt totalt, hvorav nesten 300.000 i Norge og 60.000 i Sverige.

Fedon Lindberg er også en ettertraktet internasjonal foredragsholder.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

[/vc_tta_section][/vc_tta_tabs][/vc_column][/vc_row]

Fedon Lindberg: Tid med maten

[vc_row][vc_column][vc_tta_tabs style=”flat” shape=”square” color=”white” active_section=”1″][vc_tta_section title=”Produktinfo” tab_id=”produktinfob0d7-ee96″][vc_column_text]Nyt mer – Oppnå mer ro – Hold vekten

Denne lekre matboken gir deg en enkel, deilig, middelhavsinspirert og velbalansert tilnærming til mat som vil revolusjonere måten du tenker måltider på.

Det handler om mindfulness. Å være oppmerksomt til stede, konsentrere deg om det du spiser og nyte matens rike smaker.

Du lærer enkle stressdempende teknikker og får 80 helt nye oppskrifter (mange av rettene er gluten- og melkefrie, noen er vegetariske)

Nyt og lev!

[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Om Fedon Lindberg” tab_id=”om-fedon-lindberg”]

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Dr. Fedon A. Lindberg er spesialist i indremedisin, med spesialkompetanse innen stoffskifte- og hormonsykdommer, ernæring og helse, overvekt og diabetes.

Kostholdsfilosofien Fedon introduserte i sin første bok, “Naturlig slank med kost i balanse” (2000), møtte stor motstand og skapte oppstandelse både blant helsemyndigheter og i media. Boken ble imidlertid en braksuksess, både i Norge og en rekke andre land den ble utgitt i.

Fedons kostholdsfilosofi har siden fått vesentlig aksept – også hos helsemyndighetene, og har bidratt til en økt bevissthet omkring sunnere kosthold, samt til en forbedring av spisevaner for mange.

Fedon Lindberg har skrevet 15 bøker, og flere av dem oversatt og utgitt i mer enn 20 land. Mer enn en halv million bøker er solgt totalt, hvorav nesten 300.000 i Norge og 60.000 i Sverige.

Fedon Lindberg er også en ettertraktet internasjonal foredragsholder.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

[/vc_tta_section][/vc_tta_tabs][/vc_column][/vc_row]

Fedon Lindberg: Smartkarbo - ikke ett fett

[vc_row][vc_column][vc_tta_tabs style=”flat” shape=”square” color=”white” active_section=”1″][vc_tta_section title=”Produktinfo” tab_id=”produktinfob0d7-ee96″][vc_column_text]Les hva smartkarbo kan gjøre for din vekt, helse og energi!

Fedon Lindberg oppklarer i denne boken en rekke forvirrende påstander om sukker, stivelse og kolesterol og fettets betydning for helsen generelt og for hjertet spesielt. Han forteller deg sannheten om maten vi spiser og om hvordan den virker i kroppen vår, basert på ny forskning og erfaring med mange tusen pasienter.

Enten du ønsker å gå ned i vekt og få mer energi eller forebygge eller behandle sykdom som hjertesykdom, kreft, kroniske betennelser og diabetes, finner du her kunnskapen du behøver for å hjelpe kroppen din til et nytt liv.

Kom i gang-menyer og oppskrifter bak i boken.

Utgitt av Cappelen Damm – Fedonforlaget. 250 sider.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Om Fedon Lindberg” tab_id=”om-fedon-lindberg”]

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Dr. Fedon A. Lindberg er spesialist i indremedisin, med spesialkompetanse innen stoffskifte- og hormonsykdommer, ernæring og helse, overvekt og diabetes.

Kostholdsfilosofien Fedon introduserte i sin første bok, “Naturlig slank med kost i balanse” (2000), møtte stor motstand og skapte oppstandelse både blant helsemyndigheter og i media. Boken ble imidlertid en braksuksess, både i Norge og en rekke andre land den ble utgitt i.

Fedons kostholdsfilosofi har siden fått vesentlig aksept – også hos helsemyndighetene, og har bidratt til en økt bevissthet omkring sunnere kosthold, samt til en forbedring av spisevaner for mange.

Fedon Lindberg har skrevet 15 bøker, og flere av dem oversatt og utgitt i mer enn 20 land. Mer enn en halv million bøker er solgt totalt, hvorav nesten 300.000 i Norge og 60.000 i Sverige.

Fedon Lindberg er også en ettertraktet internasjonal foredragsholder.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

[/vc_tta_section][/vc_tta_tabs][/vc_column][/vc_row]

Fedon Lindberg: Sunne pastaretter

[vc_row][vc_column][vc_tta_tabs style=”flat” shape=”square” color=”white” active_section=”1″][vc_tta_section title=”Produktinfo” tab_id=”produktinfob0d7-ee96″][vc_column_text]40 oppskrifter på kjempegode retter laget med lavglykemisk pasta, Fedon Fusilli Smartkarbo. Enkle og raske å lage, fremgangsmåten er grundig forklart. Dette er løsningen for deg som elsker pasta, men likevel vil spise sunt.

I denne kokeboken smakssettes Fedons lavglykemiske pasta med ulike sauser av kjøtt, fisk og grønnsaker. Praktisk inndeling etter tema, gjør valget enkelt. Har du lyst på pasta med kjøtt? Er det dagen for pasta med fisk eller kylling eller kanskje vegetar? Valget er ditt.

Med Fedons Fusilli Smartkarbo pasta blir det lett å lage balanserte og velsmakende måltider.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Om Fedon Lindberg” tab_id=”om-fedon-lindberg”]

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Dr. Fedon A. Lindberg er spesialist i indremedisin, med spesialkompetanse innen stoffskifte- og hormonsykdommer, ernæring og helse, overvekt og diabetes.

Kostholdsfilosofien Fedon introduserte i sin første bok, “Naturlig slank med kost i balanse” (2000), møtte stor motstand og skapte oppstandelse både blant helsemyndigheter og i media. Boken ble imidlertid en braksuksess, både i Norge og en rekke andre land den ble utgitt i.

Fedons kostholdsfilosofi har siden fått vesentlig aksept – også hos helsemyndighetene, og har bidratt til en økt bevissthet omkring sunnere kosthold, samt til en forbedring av spisevaner for mange.

Fedon Lindberg har skrevet 15 bøker, og flere av dem oversatt og utgitt i mer enn 20 land. Mer enn en halv million bøker er solgt totalt, hvorav nesten 300.000 i Norge og 60.000 i Sverige.

Fedon Lindberg er også en ettertraktet internasjonal foredragsholder.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

[/vc_tta_section][/vc_tta_tabs][/vc_column][/vc_row]

Fedon Lindberg: Ned i vekt med Eurodiet-metoden

[vc_row][vc_column][vc_tta_tabs style=”flat” shape=”square” color=”white” active_section=”1″][vc_tta_section title=”Produktinfo” tab_id=”produktinfob0d7-ee96″][vc_column_text]Eurodiet-metoden er en effektiv, vitenskapelig godt dokumentert vektreduksjonsmetode som har blitt brukt i mer enn 20 år og i over 20 land. Medisinsk oppfølging er en forutsetning for å følge metoden og sikrer varig vektnedgang.

Lær mer om metoden og hvordan den kan hjelpe deg til å

. oppnå varig og sunnere vekt og bedre helse

. forstå samspillet mellom mat, mosjon, trening og kropp

. øke motivasjonen for å lykkes

. bli inspirert ved å lese om andres erfaring og vektnedgang[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Om Fedon Lindberg” tab_id=”om-fedon-lindberg”]

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Dr. Fedon A. Lindberg er spesialist i indremedisin, med spesialkompetanse innen stoffskifte- og hormonsykdommer, ernæring og helse, overvekt og diabetes.

Kostholdsfilosofien Fedon introduserte i sin første bok, “Naturlig slank med kost i balanse” (2000), møtte stor motstand og skapte oppstandelse både blant helsemyndigheter og i media. Boken ble imidlertid en braksuksess, både i Norge og en rekke andre land den ble utgitt i.

Fedons kostholdsfilosofi har siden fått vesentlig aksept – også hos helsemyndighetene, og har bidratt til en økt bevissthet omkring sunnere kosthold, samt til en forbedring av spisevaner for mange.

Fedon Lindberg har skrevet 15 bøker, og flere av dem oversatt og utgitt i mer enn 20 land. Mer enn en halv million bøker er solgt totalt, hvorav nesten 300.000 i Norge og 60.000 i Sverige.

Fedon Lindberg er også en ettertraktet internasjonal foredragsholder.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

[/vc_tta_section][/vc_tta_tabs][/vc_column][/vc_row]

Fedon Lindberg: Helt Gresk

[vc_row][vc_column][vc_tta_tabs style=”flat” shape=”square” color=”white” active_section=”1″][vc_tta_section title=”Produktinfo” tab_id=”produktinfob0d7-ee96″][vc_column_text]Bli inspirert av greske mattradisjoner, kultur og historie

Fedon Lindbergs bok ‘Helt gresk’ gir deg oppskriften på sunnhet og nytelse.

Fedon Lindberg viser deg en side av greske mattradisjoner, kultur og historie som du neppe får med deg på en charter-reise. Du lærer hvordan livsstil, mat og helse henger sammen og får oppskrifter på mange spennende greske retter.

En lærerik og nyttig bok med stemningsfulle bilder fra Hellas som du vil ha glede av også utenfor kjøkkenet.

[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Om Fedon Lindberg” tab_id=”om-fedon-lindberg”]

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Dr. Fedon A. Lindberg er spesialist i indremedisin, med spesialkompetanse innen stoffskifte- og hormonsykdommer, ernæring og helse, overvekt og diabetes.

Kostholdsfilosofien Fedon introduserte i sin første bok, “Naturlig slank med kost i balanse” (2000), møtte stor motstand og skapte oppstandelse både blant helsemyndigheter og i media. Boken ble imidlertid en braksuksess, både i Norge og en rekke andre land den ble utgitt i.

Fedons kostholdsfilosofi har siden fått vesentlig aksept – også hos helsemyndighetene, og har bidratt til en økt bevissthet omkring sunnere kosthold, samt til en forbedring av spisevaner for mange.

Fedon Lindberg har skrevet 15 bøker, og flere av dem oversatt og utgitt i mer enn 20 land. Mer enn en halv million bøker er solgt totalt, hvorav nesten 300.000 i Norge og 60.000 i Sverige.

Fedon Lindberg er også en ettertraktet internasjonal foredragsholder.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

[/vc_tta_section][/vc_tta_tabs][/vc_column][/vc_row]

Fedon Lindberg: Mat for livet

[vc_row][vc_column][vc_tta_tabs style=”flat” shape=”square” color=”white” active_section=”1″][vc_tta_section title=”Produktinfo” tab_id=”produktinfob0d7-ee96″][vc_column_text]Smart, balansert lavkarbo for hele familien. Mange gode råd og over 100 nye oppskrifter.

Mat for livet er mer enn en vanlig mat- og kokebok. Lær mer om Kost i balanse, sunn matglede og hvordan endre kosthold og livsstil for å beholde eller få tilbake din gode helse.

I boken får du:

•mer enn 100 nye balanserte lavkarbo-oppskrifter som er lette å lage

•en instruktiv medisinsk del om matens virkninger på kroppen

•Fedons beste matlagingstips.

Ekstra nyttig: oversikt over hver retts glykemiske belastning og innhold av protein, karbohydrat, fett og fiber.

[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Om Fedon Lindberg” tab_id=”om-fedon-lindberg”]

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Dr. Fedon A. Lindberg er spesialist i indremedisin, med spesialkompetanse innen stoffskifte- og hormonsykdommer, ernæring og helse, overvekt og diabetes.

Kostholdsfilosofien Fedon introduserte i sin første bok, “Naturlig slank med kost i balanse” (2000), møtte stor motstand og skapte oppstandelse både blant helsemyndigheter og i media. Boken ble imidlertid en braksuksess, både i Norge og en rekke andre land den ble utgitt i.

Fedons kostholdsfilosofi har siden fått vesentlig aksept – også hos helsemyndighetene, og har bidratt til en økt bevissthet omkring sunnere kosthold, samt til en forbedring av spisevaner for mange.

Fedon Lindberg har skrevet 15 bøker, og flere av dem oversatt og utgitt i mer enn 20 land. Mer enn en halv million bøker er solgt totalt, hvorav nesten 300.000 i Norge og 60.000 i Sverige.

Fedon Lindberg er også en ettertraktet internasjonal foredragsholder.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

[/vc_tta_section][/vc_tta_tabs][/vc_column][/vc_row]

Fedon Lindberg: Naturlig slank med kost i balanse

[vc_row][vc_column][vc_tta_tabs style=”flat” shape=”square” color=”white” active_section=”1″][vc_tta_section title=”Produktinfo” tab_id=”produktinfob0d7-ee96″][vc_column_text]I sin første bok forteller Fedon Lindberg på en enkel måte hvordan du kan holde deg sunn og slank samtidig som du spiser deg god og mett til hvert eneste måltid.

Enkle illustrasjoner og figurer gir deg konkret hjelp til å sette teori ut i praksis. Boken avsluttes med 4 ukers menyforslag og over 40 spennende oppskrifter.

Her får du grunnprinsippene for hva du skal gjøre for å få bedre forbrenning, lavere vekt, bedre helse og prestasjonsevne. Det blir hele tiden presisert at Kost i Balanse ikke er noen “kur”, men et ernæringskonsept som bør følges resten av livet. Kapittelet om hormoner og hormonbalansens viktighet for god helse, har vært utslagsgivende for mange lesere. Det er ingen som tidligere har forklart oss at det vi spiser setter i gang hormonreaksjoner i kroppen, som i sin tur påvirker hele vår helse. Ved å besitte denne forståelsen blir du motivert til å sette i gang.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Om Fedon Lindberg” tab_id=”om-fedon-lindberg”]

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Dr. Fedon A. Lindberg er spesialist i indremedisin, med spesialkompetanse innen stoffskifte- og hormonsykdommer, ernæring og helse, overvekt og diabetes.

Kostholdsfilosofien Fedon introduserte i sin første bok, “Naturlig slank med kost i balanse” (2000), møtte stor motstand og skapte oppstandelse både blant helsemyndigheter og i media. Boken ble imidlertid en braksuksess, både i Norge og en rekke andre land den ble utgitt i.

Fedons kostholdsfilosofi har siden fått vesentlig aksept – også hos helsemyndighetene, og har bidratt til en økt bevissthet omkring sunnere kosthold, samt til en forbedring av spisevaner for mange.

Fedon Lindberg har skrevet 15 bøker, og flere av dem oversatt og utgitt i mer enn 20 land. Mer enn en halv million bøker er solgt totalt, hvorav nesten 300.000 i Norge og 60.000 i Sverige.

Fedon Lindberg er også en ettertraktet internasjonal foredragsholder.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

[/vc_tta_section][/vc_tta_tabs][/vc_column][/vc_row]

Fedon Lindberg: Naturlig slank og frisk

[vc_row][vc_column][vc_tta_tabs style=”flat” shape=”square” color=”white” active_section=”1″][vc_tta_section title=”Produktinfo” tab_id=”produktinfob0d7-ee96″][vc_column_text]Boken “Naturlig slank og frisk med kost i balanse” forklarer på en enkel og lettfattelig måte prinsippene for Kost i balanse-konseptet og hvordan du lykkes med en varig kostholdsendring.

I boken treffer du også fem personer som har lykkes med metoden. De gir deg praktiske råd om hvordan du unngår fellene og i stedet velger de riktige matvarene. Boken inneholder også et eget kapittel om trening og forbrenning.

Boken oppsummerer essensen i Fedons metode og presenterer Kost i balanse-konseptet på enklest mulig måte. Boken gir deg en innføring i samspillet mellom mat, trening, kropp, hormoner og forbrenningsprosesser uten å bli for teknisk eller komplisert. Du lærer hvordan du kan sette sammen måltidene og mellommåltidene på en måte som balanserer blodsukkeret og de viktige hormonene i kroppen. På din vei ned i vekt og til livsstilsendring, vil boken hjelpe deg med motivasjon, kunnskap og struktur i en ny hverdag. Den inneholder også oppskrifter og en ny oppdatert GI/GB-liste på over 200 matvarer.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Om Fedon Lindberg” tab_id=”om-fedon-lindberg”]

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Dr. Fedon A. Lindberg er spesialist i indremedisin, med spesialkompetanse innen stoffskifte- og hormonsykdommer, ernæring og helse, overvekt og diabetes.

Kostholdsfilosofien Fedon introduserte i sin første bok, “Naturlig slank med kost i balanse” (2000), møtte stor motstand og skapte oppstandelse både blant helsemyndigheter og i media. Boken ble imidlertid en braksuksess, både i Norge og en rekke andre land den ble utgitt i.

Fedons kostholdsfilosofi har siden fått vesentlig aksept – også hos helsemyndighetene, og har bidratt til en økt bevissthet omkring sunnere kosthold, samt til en forbedring av spisevaner for mange.

Fedon Lindberg har skrevet 15 bøker, og flere av dem oversatt og utgitt i mer enn 20 land. Mer enn en halv million bøker er solgt totalt, hvorav nesten 300.000 i Norge og 60.000 i Sverige.

Fedon Lindberg er også en ettertraktet internasjonal foredragsholder.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

[/vc_tta_section][/vc_tta_tabs][/vc_column][/vc_row]

Fedon Lindberg: Kokeboken Naturlig Slank

[vc_row][vc_column][vc_tta_tabs style=”flat” shape=”square” color=”white” active_section=”1″][vc_tta_section title=”Produktinfo” tab_id=”produktinfob0d7-ee96″][vc_column_text]Kokeboken Naturlig slank er oppfølgeren til bestselgeren Naturlig slank med kost i balanse av Fedon Lindberg.

Boken inneholder over 100 velsmakende oppskrifter basert på lav glykemisk indeks og riktig sammensetning av de ulike næringsstoffene.

Du lærer å tilberede spennende mat som balanserer dine hormoner og øker forbrenningen, om råvarer som gir bedre helse og lavere vekt og om smakfulle kombinasjoner av urter og krydder og sunne tilberedingsmetoder. Inneholder også 4-ukers lavglykemisk menyforslag og GI-lister.

[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Om Fedon Lindberg” tab_id=”om-fedon-lindberg”]

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Dr. Fedon A. Lindberg er spesialist i indremedisin, med spesialkompetanse innen stoffskifte- og hormonsykdommer, ernæring og helse, overvekt og diabetes.

Kostholdsfilosofien Fedon introduserte i sin første bok, “Naturlig slank med kost i balanse” (2000), møtte stor motstand og skapte oppstandelse både blant helsemyndigheter og i media. Boken ble imidlertid en braksuksess, både i Norge og en rekke andre land den ble utgitt i.

Fedons kostholdsfilosofi har siden fått vesentlig aksept – også hos helsemyndighetene, og har bidratt til en økt bevissthet omkring sunnere kosthold, samt til en forbedring av spisevaner for mange.

Fedon Lindberg har skrevet 15 bøker, og flere av dem oversatt og utgitt i mer enn 20 land. Mer enn en halv million bøker er solgt totalt, hvorav nesten 300.000 i Norge og 60.000 i Sverige.

Fedon Lindberg er også en ettertraktet internasjonal foredragsholder.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

[/vc_tta_section][/vc_tta_tabs][/vc_column][/vc_row]

Fedon Lindberg: Kokeboken Naturlig Slank

[vc_row][vc_column][vc_tta_tabs style=”flat” shape=”square” color=”white” active_section=”1″][vc_tta_section title=”Produktinfo” tab_id=”produktinfob0d7-ee96″][vc_column_text]Dette er paperback-utgaven av Dr. Fedon Lindbergs første kokebok. Boken bygger på Fedon Lindbergs konseptbok “Naturlig slank med kost i balanse” som forklarer teorien bak Dr. Lindbergs kostholds- og livstilsfilosofi. Du kan gjerne lese kokeboken først, for så å fordype deg mer i teorien og bakgrunnen senere.

Denne kokeboken er beviset på at sunn mat ikke er kjedelig mat! Spis deg mett med velsmakende og sunn mat og gå samtidig ned i vekt. Her får du mer enn 120 oppskrifter på

•middager

•tilbehør

•supper

•salater

•desserter

•brød og kaker

•syltetøy

Boken gir deg også en fire ukers menyplan.

[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Om Fedon Lindberg” tab_id=”om-fedon-lindberg”]

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Dr. Fedon A. Lindberg er spesialist i indremedisin, med spesialkompetanse innen stoffskifte- og hormonsykdommer, ernæring og helse, overvekt og diabetes.

Kostholdsfilosofien Fedon introduserte i sin første bok, “Naturlig slank med kost i balanse” (2000), møtte stor motstand og skapte oppstandelse både blant helsemyndigheter og i media. Boken ble imidlertid en braksuksess, både i Norge og en rekke andre land den ble utgitt i.

Fedons kostholdsfilosofi har siden fått vesentlig aksept – også hos helsemyndighetene, og har bidratt til en økt bevissthet omkring sunnere kosthold, samt til en forbedring av spisevaner for mange.

Fedon Lindberg har skrevet 15 bøker, og flere av dem oversatt og utgitt i mer enn 20 land. Mer enn en halv million bøker er solgt totalt, hvorav nesten 300.000 i Norge og 60.000 i Sverige.

Fedon Lindberg er også en ettertraktet internasjonal foredragsholder.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

[/vc_tta_section][/vc_tta_tabs][/vc_column][/vc_row]

Fedon Lindberg: GI lister for kost i balanse

[vc_row][vc_column][vc_tta_tabs style=”flat” shape=”square” color=”white” active_section=”1″][vc_tta_section title=”Produktinfo” tab_id=”produktinfob0d7-ee96″][vc_column_text]Dette hendige heftet er bok nummer tre fra Fedon Lindberg. Boken gir deg en oversikt over glykemisk indeks (GI) for mer enn 200 matvarer du får kjøpt i Norge.

Glykemisk belastning – hva er det?

Nytt i denne boken er det at uttrykket glykemisk belastning (GB) brukes i tabellene. GB tar hensyn til både GI og mengde karbohydrat i en mengde matvare, og er således et mer nyttig begrep enn GI. Du vil for eksempel oppdage at vannmelon med høy GI plutselig kommer bra ut med hensyn til GB, fordi vannmelon har veldig mye vann og veldig lite karbohydrater. Forskere bruker nå omtrent bare GB-begrepet i sine studier.

Du kan være trygg på at dette ikke bare er en bok med tall, for over halvparten av boken inneholder nyttig lesestoff for deg som ønsker å lære mer om Dr. Fedon Lindbergs kostprinsipper.

“GI-lister” inneholder verken menyforslag eller oppskrifter, så de fleste vil nok anse dette heftet som et supplement til de to andre bøkene. Men med et så lite format er den ideell å ha med på butikken eller på reise, og den har GI-tall på flere matvarer enn de andre bøkene til Dr. Lindberg. I tillegg blir du kjent med GB til hele 200 matvarer.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Om Fedon Lindberg” tab_id=”om-fedon-lindberg”]

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Dr. Fedon A. Lindberg er spesialist i indremedisin, med spesialkompetanse innen stoffskifte- og hormonsykdommer, ernæring og helse, overvekt og diabetes.

Kostholdsfilosofien Fedon introduserte i sin første bok, “Naturlig slank med kost i balanse” (2000), møtte stor motstand og skapte oppstandelse både blant helsemyndigheter og i media. Boken ble imidlertid en braksuksess, både i Norge og en rekke andre land den ble utgitt i.

Fedons kostholdsfilosofi har siden fått vesentlig aksept – også hos helsemyndighetene, og har bidratt til en økt bevissthet omkring sunnere kosthold, samt til en forbedring av spisevaner for mange.

Fedon Lindberg har skrevet 15 bøker, og flere av dem oversatt og utgitt i mer enn 20 land. Mer enn en halv million bøker er solgt totalt, hvorav nesten 300.000 i Norge og 60.000 i Sverige.

Fedon Lindberg er også en ettertraktet internasjonal foredragsholder.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

[/vc_tta_section][/vc_tta_tabs][/vc_column][/vc_row]

Fedon Lindberg: Sukkerbiten

[vc_row][vc_column][vc_tta_tabs style=”flat” shape=”square” color=”white” active_section=”1″][vc_tta_section title=”Produktinfo” tab_id=”produktinfob0d7-ee96″][vc_column_text]

Vi er ofte ikke oppmerksomme på matvaredeklarasjoner når vi handler. Resultat er at mange tror de handler og spiser sunt, mens man egentlig utsetter kroppen for stor helsebelastning.

Mye av maten vi tror er sunn skjuler store mengder sukker. Innholdet av sukker i babymat, for eksempel, er i enkelte tilfeller sjokkerende. Det samme gjelder sportsmat, frokostblandinger og en rekke andre matkategorier som blir betraktet som sunn mat. Problemet forsterkes av at det er slappe krav til merking

Bruk denne boken til å:

– Handle inn og spise sunt for deg og familien.

– Rense kostholdet for skjult sukker og/eller lettfordøyelige karbohydrater.

– Få hjelp til å styre unna det farlige industrielle transfettet.

– Forstå hvordan kroppen reagerer på matvarene og tilsetningen som er utbredt i en vanlig handlekurv.

– Bli inspirert til å legge om handlerutinene.

– Lære hvordan du kan bytte ut mat- og drikkevarer med alternativer som er sunnere.

– Få lettfattelig kunnskap for å sikre deg og dine barn bedre helse, humør og prestasjoner.

– Forstå hvordan du og familien kan bruke denne kunnskapen til å forebygge sykdom.

I tillegg gir boken også informasjon om innholdet av karbohydrater, kalorier, protein, fett og fiber i over 800 vanlige norske matvarer, som presenteres med fargebilder.

[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Om Fedon Lindberg” tab_id=”om-fedon-lindberg”]

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Dr. Fedon A. Lindberg er spesialist i indremedisin, med spesialkompetanse innen stoffskifte- og hormonsykdommer, ernæring og helse, overvekt og diabetes.

Kostholdsfilosofien Fedon introduserte i sin første bok, “Naturlig slank med kost i balanse” (2000), møtte stor motstand og skapte oppstandelse både blant helsemyndigheter og i media. Boken ble imidlertid en braksuksess, både i Norge og en rekke andre land den ble utgitt i.

Fedons kostholdsfilosofi har siden fått vesentlig aksept – også hos helsemyndighetene, og har bidratt til en økt bevissthet omkring sunnere kosthold, samt til en forbedring av spisevaner for mange.

Fedon Lindberg har skrevet 15 bøker, og flere av dem oversatt og utgitt i mer enn 20 land. Mer enn en halv million bøker er solgt totalt, hvorav nesten 300.000 i Norge og 60.000 i Sverige.

Fedon Lindberg er også en ettertraktet internasjonal foredragsholder.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

[/vc_tta_section][/vc_tta_tabs][/vc_column][/vc_row]

Kanelkapsler

[vc_row][vc_column][vc_tta_tabs style=”flat” shape=”square” color=”white” active_section=”1″][vc_tta_section title=”Produktinfo” tab_id=”produktinfob0d7-ee96″][vc_column_text]Studier har vist at et daglig inntak av kanel kan redusere insulin og blodsukker med hele 30 %, noe som igjen har en positiv effekt på vekten. Det samme ble vist i forhold til forhøyede blodfettstoffer. Daglig inntak av kanel vil kunne redusere nivåer av blodfettstoffer som LDL kolesterol og triglyserider med opptil 27 %. I tillegg til dette virker også kanel som en sterk antioksidant i kroppen.

Kanel anbefales spesielt til personer med insulinresistens, diabetes 2, høyt kolesterol, overvekt og hjerte/karsykdom. Full effekt forutsetter daglig inntak.

  • -Har garantert svært lavt kumarininnhold (for å unngå skade på lever)
  • -Inneholder pulver av barken fra kassiatreet
  • -Anbefalt daglig dose: 3-4 kapsler

[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Produsent” tab_id=”produsentb0d7-ee96″]

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Nutrifood er et Indonesisk selskap med visjon om å inspirerer folk til et mer næringsrikt liv. Grunnlagt i 1979, produserer og markedsfører de høykvalitets helsekostprodukter og -drikker internasjonalt under ledende merkevarer.

Nutrifoods er sertifisert etter de strengeste ISO-krav, og har mottatt en rekke utmerkelser, bl.a. for grønt fokus, produktkvalitet og -sikkerhet og for godt entreprenørskap og internasjonal markedsføring.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

[/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Ingredienser” tab_id=”ingredienser”][vc_table][b]Ingredienser|Kanel[/vc_table][/vc_tta_section][/vc_tta_tabs][/vc_column][/vc_row]

Psyllium Husks (Loppefrøskall)

[vc_row][vc_column][vc_tta_tabs style=”flat” shape=”square” color=”white” active_section=”1″][vc_tta_section title=”Produktinfo” tab_id=”produktinfob0d7-ee96″][vc_column_text]Kosttilskudd med høyt fiberinnhold. Er også velegnet for å blande i bakverk for å oppnå smidigere resultat, og kan også strøs på frokostblanding (pass da på å få nok væske).

Loppefrø (psyllium) er svært fiberrike frø som støtter fordøyelsen på en fantastisk måte. Frøene inneholder rikelig med slimceller på utsiden av skallet som gjør at de vil svelle til 5 ganger sin størrelse i vann. De øker altså tarmvolumet og stimulerer dermed tarmen. Fordi psyllium binder væske motvirkes uttørring av avføringen. Tarminnholdet får en geleaktig og myk konsistens, som sørger for en langsom fordøyelse

Ta Psyllium Husks 30 min. før et måltid.

Viktig! Drikk minst 200-250 ml veske pr. toppet teskje Psyllium Husk.

Voksne: Ta 1-2 toppede teskjeer (5-10 g) blandet med et glass vann eller sukkerfri leskedrikk en til to ganger daglig og drikk umiddelbart, etterfulgt av ytterlige 1 glass vann.

Barn: Ta 0,5-1 toppet teskje (2,5-5g) blandet med et glass vann eller sukkerfri leskedrikk en til to ganger daglig og drikk umiddelbart, etterfulgt av ytterlige 1 glass vann. Rådfør med lege før loppefrøskall gis til barn under 11 år.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Produsent” tab_id=”produsentb0d7-ee96″]

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Probiotics International Ltd (Protexin) produserer høykvalitetsprodukter til dyr og mennesker, basert på nyskapende forskning. Deres produkter selges i over 60 land over hele verden.

Lepicol, og alt annet som Protexin produserer er utviklet iht. deres filosofi – vitenskap og natur i balanse.

I praksis betyr dette at den naturlige helsefremmende og probiotiske kosttilskuddene de produserer er gjenstand for løpende forskning og utvikling rundt effekt og produktsikkerhet. de samarbeider tett med ledende universiteter, sykehus og forskningssentre rundt om i verden om en rekke pågående forskningsprogrammer, og er alltid ute etter å forbedre sine produkter – dog aldri på bekostning av deres naturlige opprinnelse.

Protexin har et topp moderne produksjonsanlegg i Somerset, UK, hvor alle produktene deres produseres. Det gir full kontroll over hele prosessen, som sikrer at alle produktene imøtekommer de høyeste kvalitetsstandarder som stilles rundt produksjon og kvalitetskontroll av farmasøytiske produkter.

Protexin ble i 2011 tildelt Dronningens “Award for Enterprise for international trade”.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

[/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Ingredienser” tab_id=”ingredienser”][vc_table][b]Ingredienser|Loppefr%C3%B8skall%20(Psyllium%20Husks%20Plantago%20ovata%20forsk)|Inulin|Melkesyrebakterier[/vc_table][/vc_tta_section][/vc_tta_tabs][/vc_column][/vc_row]

Fedon Slim & Fit - Kyllinggryte m. hvitløk

[vc_row][vc_column][vc_tta_tabs style=”flat” shape=”square” color=”white” active_section=”1″][vc_tta_section title=”Produktinfo” tab_id=”produktinfob0d7-ee96″][vc_column_text]En smakfull rett med kylling, hvitløk, linser og grønnsaker.

Fedon Slim & Fit er en serie smakfulle måltider med tilpasset næringsinnhold til et sunt og balansert kosthold.

Lite fett og kalorier, og mye proteiner og smak. Et lettvint, raskt og godt måltid som er velegnet enten du ønsker å gå ned i vekt eller bare ønsker et sunt, godt og lettvint måltid.

Produktene er dehydrert ved lav temperatur for å bevare næringsstoffene. De har lang holdbarhet, og er derfor veldig praktisk å “ha liggende” til dager der tiden ikke strekker til.

Svært enkel å tilberede: Åpne posen og hell på anvist mengde kokende vann (2,4 dl – til merket på omslaget). Lukk posen og la stå i 5 minutter. Åpne posen, ha i en skål eller tallerken og legg til salat etter eget ønske.

Tips: Perfekt å ha med på reise!

Vel bekomme!

Fedon Slim & Fit er produsert i samarbeid med norske Dry Tech, og det er kun benyttet norske råvarer. Produktet er ikke tilsatt konserveringsmidler eller ekstra vitaminer eller mineraler.

Best før 09.2019

Obs! En trykkfeil på indre emballasje (selve posen) gjør at 9-tallet ser ut som 5-tall, så best-før dato ser ut som 05.2015. Riktig best før dato står på omslaget: 09.2019.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Produsent” tab_id=”produsentb0d7-ee96″]

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Fedon er varemerket for en serie matvarer utviklet av Fedon Lindberg.

Alle matvarene i Fedon-serien er nøye gjennomtenkt slik at de kan inngå som en del av  et sunt middelhavskosthold. De har færre karbohydrater (sukker og stivelse), mer protein og mer fiber og inneholder plantefett fra oliven, frø, nøtter og hele gryn.

Dr. Fedon Lindbergs arbeid bidrar til et bedre kosthold i Norge. Jo flere sunne produkter på markedet, jo større er muligheten til å bedre befolkningens helsetilstand. I en hektisk hverdag trenger mange raske løsninger og dagens tilbud av reell sunn ”ferdigmat” i handelen er dessverre fortsatt veldig begrenset.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

[/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Ingredienser” tab_id=”ingredienser”][vc_table][b]Ingredienser|Linser%20(17%2C5%25)|Kylling%20(86%2C1%20%25%20kylling%2C%20potetmel%2C%20salt%2C%20krydder)%20(22%2C8%25)|Soyaprotein|L%C3%B8k%20(4%2C9%20%25)|R%C3%B8d%20paprika%20(4%2C9%20%25)|Blomk%C3%A5l%20(4%2C3%20%25)|Gr%C3%B8nne%20b%C3%B8nner%20(2%2C5%20%25)|Rapsolje|Maisstivelse|Lime%20(1%2C4%20%25)|Kyllingbuljong%20(soya)|Hvitl%C3%B8k%20(0%2C4%20%25)|Ingef%C3%A6r|Antioksidant%20(askorbinsyre)|Krydder[/vc_table][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Næringsinnhold” tab_id=”naeringsinnholdb0d7-ee96″][vc_table vc_table_theme=”simple”]N%C3%A6ringsinnhold,Per%20100g%0A(t%C3%B8rr),Per%20porsjon%0A(tilberedt),Energi%20%25|kJ,1%20920,1%20070,100|kcal,459,256,|Fett,27%20g,16%20g,45|[i]-%20hvorav,,,|[i]mettet,4%2C4%20g,2%2C5%20g,|[i]enumettet,14%2C5%20g,3%2C9%20g,|[i]flerumettet,7%20g,1%2C9%20g,|Karbohydrater,27%20g,17%20g,27|[i]-%20hvorav%20sukkerarter,3%2C5%20g,1%2C9%20g,|Fiber,8%20g,6%20g,|Protein,30%20g,17%20g,|Salt,4%2C3%20g,2%2C2%20g,|Vann,%3C%205%25,,[/vc_table][/vc_tta_section][/vc_tta_tabs][/vc_column][/vc_row]

Fedon bar m. karamell & hasselnøtt

[vc_row][vc_column][vc_tta_tabs style=”flat” shape=”square” color=”white” active_section=”1″][vc_tta_section title=”Produktinfo” tab_id=”produktinfob0d7-ee96″][vc_column_text]Et balansert mellommåltid med redusert karbohydratinnhold og mye protein som bidrar til mer stabilt blodsukker og varig metthet.

Best i test! Les mer på Klikk.no

Best før 30.11.16[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Produsent” tab_id=”produsentb0d7-ee96″]

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Fedon er varemerket for en serie matvarer utviklet av Fedon Lindberg.

Alle matvarene i Fedon-serien er nøye gjennomtenkt slik at de kan inngå som en del av  et sunt middelhavskosthold. De har færre karbohydrater (sukker og stivelse), mer protein og mer fiber og inneholder plantefett fra oliven, frø, nøtter og hele gryn.

Dr. Fedon Lindbergs arbeid bidrar til et bedre kosthold i Norge. Jo flere sunne produkter på markedet, jo større er muligheten til å bedre befolkningens helsetilstand. I en hektisk hverdag trenger mange raske løsninger og dagens tilbud av reell sunn ”ferdigmat” i handelen er dessverre fortsatt veldig begrenset.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

[/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Ingredienser” tab_id=”ingredienser”][vc_table][b]Ingredienser|Fruktosesirup|Melkeprotein|Hvit%20sjokolade%20med%20s%C3%B8tstoff%20(maltitol)|Kakaosm%C3%B8r|Helmelkspulver|Emulgator%20(soyalecitin)|Vanilje|Oligofruktose|Soyacrisps%20(soyaprotein%2C%20tapiokastivelse%2C%20salt)|Soyaprotein|Solsikkeolje|Hasseln%C3%B8tter%20(4%2C3%20%25)|Vegetabilsk%20fiber%20(akasiegummi)|Hvetestivelse|Karamell%20(1%25)%20(s%C3%B8tet%20kondensert%20melk%2C%20glukosesirup%2C%20palmeolje%2C%20sukker%2C%20karamellisert%20sirup%2C%20emulgator%20(mono-%20og%20diglyserider%20av%20fettsyrer)%2C%20salt%2C%20aroma)|Aroma|Salt|Emulgator%20(soyalecitin).|Kan%20inneholde%20spor%20av%20pean%C3%B8tter%20og%20sesam.[/vc_table][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Næringsinnhold” tab_id=”naeringsinnholdb0d7-ee96″][vc_table vc_table_theme=”simple”]N%C3%A6ringsinnhold,Per%20100g|kJ,1%20595|kcal,380|Fett,14%2C9%20g|[i]-%20hvorav%20mettet,4%2C6%20g|Karbohydrater,30%2C6%20g|[i]-%20hvorav%20sukkerarter,23%2C5%20g|Fiber,13%2C8%20g|Protein,30%2C6%20g|Natrium,0%2C4%20g[/vc_table][/vc_tta_section][/vc_tta_tabs][/vc_column][/vc_row]

Fedon Soyanøtter

[vc_row][vc_column][vc_tta_tabs style=”flat” shape=”square” color=”white” active_section=”1″][vc_tta_section title=”Produktinfo” tab_id=”produktinfob0d7-ee96″][vc_column_text]Fedon Soyanøtter er en proteinrik og smakfull snack og mellommåltid. De inneholder mer protein per 100 gram enn kjøtt og fisk. En pose om dagen (30 gram) er en god og enkel måte å øke ditt inntak av protein og fiber.

Fedon Soyanøtter er ristede soyabønner med kryddersmak fra Middelhavet. De er naturlig svært rike på protein av høy kvalitet og inneholder lite karbohydrater. De er fiberrike og inneholder flere viktige næringsstoffer, blant annet kalium og kalsium. Dette gir deg stabilt blodsukker og energi som varer.

Spis dem som en snack eller bruk dem i en salat eller i kombinasjon med frukt og grønnsaker.

Best før 31.10.16[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Produsent” tab_id=”produsentb0d7-ee96″]

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Fedon er varemerket for en serie matvarer utviklet av Fedon Lindberg.

Alle matvarene i Fedon-serien er nøye gjennomtenkt slik at de kan inngå som en del av  et sunt middelhavskosthold. De har færre karbohydrater (sukker og stivelse), mer protein og mer fiber og inneholder plantefett fra oliven, frø, nøtter og hele gryn.

Dr. Fedon Lindbergs arbeid bidrar til et bedre kosthold i Norge. Jo flere sunne produkter på markedet, jo større er muligheten til å bedre befolkningens helsetilstand. I en hektisk hverdag trenger mange raske løsninger og dagens tilbud av reell sunn ”ferdigmat” i handelen er dessverre fortsatt veldig begrenset.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

[/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Ingredienser” tab_id=”ingredienser”][vc_table][]Ingredienser|Ristede%20soyan%C3%B8tter|Solsikkeolje|Salt|Smakstilsetning%20(aroma%2C%20r%C3%B8ykaroma)|Mysepulver|Sukker|L%C3%B8kpulver|Paprika|Hydrolysert%20gr%C3%B8nnsaksprotein|Hvitl%C3%B8kpulver|Tomatpulver|Urter%20og%20krydder|Byggmel|Antiklumpemiddel%20(silikondioksid%2Fkiseldioxid)|Surhetsregulerende%20middel%20(sitronsyre)|Fargestoff%20(paprikaekstrakt)||Allergener.%20Soya%2C%20gluten%20og%20melk.[/vc_table][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Næringsinnhold” tab_id=”naeringsinnholdb0d7-ee96″][vc_table vc_table_theme=”simple”]N%C3%A6ringsinnhold,Per%20100g,Per%20porsjon%0A(30g)|kJ,1850,555|kcal,443,133|Fett,23%2C3%20g,7%20g|[i]-%20hvorav,,|[i]mettet,3%20g,0%2C9%20g|[i]en%20umettet,6%20g,1%2C8%20g|[i]flerumettet,12%20g,3%2C6%20g|Karbohydrater,11%20g,3%2C3%20g|Fiber,19%20g,5%2C7%20g|Protein,38%20g,11%2C4%20g|Natrium,1%2C3%20g,0%2C4%20g|Linolsyre,10%20g,3%20g|Linolensyre,2%20g,0%2C6%20g[/vc_table][/vc_tta_section][/vc_tta_tabs][/vc_column][/vc_row]

Fedon lavkarbo brødmix

[vc_row][vc_column][vc_tta_tabs style=”flat” shape=”square” color=”white” active_section=”1″][vc_tta_section title=”Produktinfo” tab_id=”produktinfob0d7-ee96″][vc_column_text]Fedon lavkarbo brødmiks er helt gluten- og gjærfri. I tillegg til å inneholde veldig lite karbohydrat er den svært protein- og fiberrik.

En pakke innholder miks og former til 2 brød. Du må tilsette 6 egg, 150 g kesam og 30 g revet gulost.

Miksen er satt sammen av ingredienser som gir lav blodsukkerpåvirkning, jevn energi og en metthetsfølelse som varer.

Den inneholder ikke mel fra korn og består av forskjellige typer frø, valnøtter og mandelmel. Den er dermed perfekt for dem med glutenintoleranse eller cøliaki.

Inneholder kun 3 g karbohydrat pr. 100g og hele 15,6 g protein og 12,0 g fiber. Dette gir et ekstra høyt proteininnhold (over dobbelt så mye som i tilsvarende brødmikser).

NB: ingrediensene skal blandes lett sammen, deigen må ikke eltes![/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Produsent” tab_id=”produsentb0d7-ee96″]

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Fedon er varemerket for en serie matvarer utviklet av Fedon Lindberg.

Alle matvarene i Fedon-serien er nøye gjennomtenkt slik at de kan inngå som en del av  et sunt middelhavskosthold. De har færre karbohydrater (sukker og stivelse), mer protein og mer fiber og inneholder plantefett fra oliven, frø, nøtter og hele gryn.

Dr. Fedon Lindbergs arbeid bidrar til et bedre kosthold i Norge. Jo flere sunne produkter på markedet, jo større er muligheten til å bedre befolkningens helsetilstand. I en hektisk hverdag trenger mange raske løsninger og dagens tilbud av reell sunn ”ferdigmat” i handelen er dessverre fortsatt veldig begrenset.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

[/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Ingredienser” tab_id=”ingredienser”][vc_table][b]Ingredienser|Sukkerroefiber|Linfr%C3%B8|Solsikkefr%C3%B8|Valn%C3%B8tter|Sesamfr%C3%B8|Avfettet%20mandelmel|Bambusfiber|Bakepulver|Loppefr%C3%B8|Parmesanost|Johannesbr%C3%B8dkjernemel|Natriumredusert%20salt%20(natriumklorid%2C%20kaliumklorid)[/vc_table][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Næringsinnhold” tab_id=”naeringsinnholdb0d7-ee96″][vc_table vc_table_theme=”simple”]N%C3%A6ringsinnhold,Per%20100g%20ferdig%20produkt|kJ,1%20037|kcal,250|Fett,19%2C5%20g|Karbohydrater,3%20g|Fiber,12%20g|Protein,15%2C6%20g[/vc_table][/vc_tta_section][/vc_tta_tabs][/vc_column][/vc_row]

Sukker- og glutenfri sjokoladekake

[vc_row][vc_column][vc_tta_tabs style=”flat” shape=”square” color=”white” active_section=”1″][vc_tta_section title=”Produktinfo” tab_id=”produktinfob0d7-ee96″][vc_column_text]Glutenfri Sjokoladekake uten sukker er et alternativ til vanlig sjokoladekake med et lavere karbohydratinnhold. Kakemiksen er basert på sesammel, soyamel og fiber.

Sjokoladekaken er gluten-, så vel som sukkerfri. Sjokoladekaken egner seg godt til et kosthold med redusert karbohydratinnhold, personer med diabetes og personer som ikke kan eller vil spise vanlig hvetemel.

Kaken har en lav glykemisk indeks, kun 5 g netto karbohydrater pr 100 g ferdig kake – dette bidrar til en jevn og lav blodsukkerstigning. Kaken er enkel å tilberede og smaker herlig.

Perfekt når du vil unne deg noe godt og samtidig spise sunt. [/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Produsent” tab_id=”produsentb0d7-ee96″]

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Proteinfabrikken[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

[/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Ingredienser” tab_id=”ingredienser”][vc_table][b]Ingredienser|[b]Sesammel|S%C3%B8tningsmiddel%20(erytritol%2C%20sucralose)|Fiber%20(sikori%2C%20polydekstrose%2C%20psyllium%20husk%2C%20ertefiber)|Soyamel|Fettredusert%20kakao|Hevemiddel%20(E450%2C%20natron)|Salt|Emulgator%20E471|Surhetsregulerende%20(sitronsyre)[/vc_table][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Næringsinnhold” tab_id=”naeringsinnholdb0d7-ee96″][vc_table vc_table_theme=”simple”]N%C3%A6ringsinnhold,Per%20100g%20ferdig%20produkt|kJ,1%20108%2C2|kcal,264%2C5|Fett,15%2C7%20g|[i]-%20hvorav,|[i]mettet,1%2C8%20g|[i]en%20umettet,8%2C6%20g|[i]flerumettet,3%2C9%20g|Karbohydrater,14%2C4%20g|[i]-%20hvorav,|[i]sukkerarter,0%2C3%20g|[i]sukkeralkohol,9%2C4%20g|[i]stivelse,4%2C7%20g|Fiber,10%2C3%20g|Protein,14%2C4%20g|Natrium,0%2C51%20g[/vc_table][/vc_tta_section][/vc_tta_tabs][/vc_column][/vc_row]

Lavendel

[vc_row][vc_column][vc_tta_tabs style=”flat” shape=”square” color=”white” active_section=”1″][vc_tta_section title=”Produktinfo” tab_id=”produktinfob0d7-ee96″][vc_column_text]Lavendel er en liten buskete plante med lange blader og blomster langs stammen.

Lavendelblomsten brukes til å lage en drikke som beskytter oss mot hoste og forkjølelse. Lavendel lindrer også hodepine, svimmelhet og søvnløshet. Den har en beroligende, beroligende og krampestillende effekt på menneskekroppen.

Lavendel passer spesielt godt som grillkrydder til fet fisk. Smaken er noe bitter og bladene brukes i søreuropeisk matlaging.

Du kan også bruke lavendel som tilsetning i syltetøy, kaker og desserter.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Om urter” tab_id=”om-urter”]

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Krydder er tørkede deler av planter som inneholder sterke smaker og dufter, og brukes for å sette ekstra smak og aroma til maten. De tilsettes vanligvis mot slutten av kokeprosessen for å unngå at høye temperatur endrer aroma og smakskvaliteten.

Krydder er følsomme for lys, fuktighet og varme, og deres egenskaper kan lett endres. Oppbevar dem i tett lukkede glasskrukker, vekk fra kilder til fuktighet og lys.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

[/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Produsent” tab_id=”produsentb0d7-ee96″]

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Pure Natura er et selskap som lanserte sin virksomhet på produksjon og standardisering av tradisjonelle produkter basert på sin lagets mangeårige erfaring, kompetanse, og ønsket om å skape. Deres produkter spinner rundt Middelhavskosten, og mer spesifikt, det kretiske kostholdet som startet det hele.

Selskapet er basert i Heraklion på Kreta, og dets filosofi er å produsere og markedsføre et bredt utvalg av tradisjonelle kretiske varer. Med premium kvalitet, overlegen smak og næringsverdi på sine produkter, er Pure Natura en verdig ambassadør for Kretas mattradisjoner.

Pure Natura har etablert et banebrytende produksjonsanlegg hvor de behandler og pakker et bredt utvalg av tradisjonelle produkter produsert rundt landet på Kreta. Urter, krydder og et utvalg av klassiske eller aromatiske jomfru olivenoljer er bare noen av produktene i Pure Naturas sortiment. [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

[/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Ingredienser” tab_id=”1445435163677-7c76bfd9-afed”][vc_table]Ingredienser|T%C3%B8rket%20lavendel[/vc_table][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Næringsinnhold” tab_id=”naeringsinnholdb0d7-ee96″][/vc_tta_section][/vc_tta_tabs][/vc_column][/vc_row]

Sunnere ostekake

[vc_row][vc_column][vc_tta_tabs style=”flat” shape=”square” color=”white” active_section=”1″][vc_tta_section title=”Produktinfo” tab_id=”produktinfob0d7-ee96″][vc_column_text]Vi er stolte av å presentere en sunnere ostekakemiks som du kan nyte med god samvittighet.

Ostekaken har en crispy bunn av mandler, havre og kokos, og en nydelig, luftig ostemasse med mild smak av pasjonsfrukt. Anrett gjerne miksen lagvis i porsjonsglass, som en flott og dekorativ dessert.

Miksen har et svært lavt karbohydratinnhold, mye fiber, og over dobbelt så mye protein som vanlig ostekake.

– Glutenfri

– Uten tilsatt sukker

– Rask og enkel å lage

Ostekakemiksen tilberedes med Philadephiaost og smør, og den kan også lages som en enda lettere variant ved å redusere smørmengden og bruke Philadelphia light eller kesam/skyr.

[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Produsent” tab_id=”produsentb0d7-ee96″]

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Funksjonell Mat AS ble stiftet i 2007. Deres mål er å tilby innovative produkter som gjør det enklere å leve sunt.

Alle deres produkter er basert på naturlige ingredienser og er utviklet av dem. Etterspørselen etter produktene deres har økt enormt, og de er nå representert i de fleste land i Europa.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

[/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Ingredienser” tab_id=”ingredienser”][vc_table][b]Ingredienser|[b]Ostemasse%3A|S%C3%B8tstoff%3A%20erythritol%20(Sukrin|14%20%25%20ostepulver%20(melk%2C%20melkesyrekultur%2C%20l%C3%B8pe)|Kostfiber%20fra%20sikorirot|Gelatin%20(fra%20svin)|Vegetabilsk%20fett%20(kokosolje%2C%20myse%2C%20stabilisator%3A%20tetrafosfat%2C%20melkeprotein)|3%20%25%20pasjonsfrukt|Aroma|S%C3%B8tstoff%3A%20sukralose.||[b]Havre-crunch%3A|Glutenfrie%20havregryn|Kostfiber%20fra%20sikorirot|Mandler|Kokos[/vc_table][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Næringsinnhold” tab_id=”naeringsinnholdb0d7-ee96″][vc_table vc_table_theme=”simple”]N%C3%A6ringsinnhold,Per%20100g%20ferdig%20kake,Per%20100%20g%2C%20bakt%20med%20light%20ost%20og%20redusert%20sm%C3%B8rmengde|kJ,,|kcal,250,194|Fett,20%20g,13%20g|Karbohydrater,7%20g,8%20g|Fiber,2%20g,7%20g|Protein,7%20g,8%20g[/vc_table][/vc_tta_section][/vc_tta_tabs][/vc_column][/vc_row]

Cake in a Cup - sjokolade og karamell

[vc_row][vc_column][vc_tta_tabs style=”flat” shape=”square” color=”white” active_section=”1″][vc_tta_section title=”Produktinfo” tab_id=”produktinfob0d7-ee96″][vc_column_text]Lettere enn dette blir det ikke å lage kake. På to minutter har du en drøm av sjokolade ferdig i ditt eget krus.

Cake in a cup er en myk og saftig nytelse uten sukker, gluten og egg. Selv om Cake in a cup er en søt dessert, har den et næringsinnhold som gir færre kalorier og mer protein enn en skive grovt brød med gulost. Det betyr at Cake in a cup kan spises med den beste samvittighet når som helst, hvor som helst!

For å lage Cake in a cup finner du frem et krus, blander posens innhold med 1/2 dl vann, og setter koppen i mikrobølgeovnen på maks effekt i ca. 1 minutt. Vips, så har du en rykende fersk, sunnere sjokoladenytelse!

– Uten sukker, gluten og egg

– 45 % mindre kalorier enn vanlige sjokoladekakemikser*

– Tilsett bare vann[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Produsent” tab_id=”produsentb0d7-ee96″]

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Funksjonell Mat AS ble stiftet i 2007. Deres mål er å tilby innovative produkter som gjør det enklere å leve sunt.

Alle deres produkter er basert på naturlige ingredienser og er utviklet av dem. Etterspørselen etter produktene deres har økt enormt, og de er nå representert i de fleste land i Europa.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

[/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Ingredienser” tab_id=”ingredienser”][vc_table][b]Ingredienser|Mel%20(sesam%2C%20mais)%2C%20|S%C3%B8tstoff%3A%20Sukrin%20(erytritol)|Fiber%20(resistent%20maisstivelse%2C%20sikori)|Fettpulver%20(kokosfett%2C%20glukose%2C%20melkeprotein%2C%20stabilisator%20trifosfat%2C%20antiklumpe%C2%ADmiddel%20dikalsium%C2%ADfosfat)%2C|Erteprotein|Kakao|Modifisert%20potetstivelse|Hevemiddel%20(bikarbonat%2C%20difosfat)|Salt|Emulgator%20(mono-%20og%20diglyserider)|S%C3%B8tstoff%3A%20sukralose|Aroma[/vc_table][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Næringsinnhold” tab_id=”naeringsinnholdb0d7-ee96″][vc_table vc_table_theme=”simple”]N%C3%A6ringsinnhold,Per%20100g%0Aferdig%20produkt|kJ,|kcal,193|Fett,9%20g|Karbohydrater,10%2C5%20g|Fiber,11%2C5%20g|Protein,11%2C8%20g[/vc_table][/vc_tta_section][/vc_tta_tabs][/vc_column][/vc_row]

Cake in a Cup - mørk sjokolade

[vc_row][vc_column][vc_tta_tabs style=”flat” shape=”square” color=”white” active_section=”1″][vc_tta_section title=”Produktinfo” tab_id=”produktinfob0d7-ee96″][vc_column_text]Lettere enn dette blir det ikke å lage kake. På to minutter har du en drøm av sjokolade ferdig i ditt eget krus.

Cake in a cup er en myk og saftig nytelse uten sukker, gluten og egg. Selv om Cake in a cup er en søt dessert, har den et næringsinnhold som gir færre kalorier og mer protein enn en skive grovt brød med gulost. Det betyr at Cake in a cup kan spises med den beste samvittighet når som helst, hvor som helst!

For å lage Cake in a cup finner du frem et krus, blander posens innhold med 1/2 dl vann, og setter koppen i mikrobølgeovnen på maks effekt i ca. 1 minutt. Vips, så har du en rykende fersk, sunnere sjokoladenytelse!

– Uten sukker, gluten og egg

– 45 % mindre kalorier enn vanlige sjokoladekakemikser*

– Tilsett bare vann[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Produsent” tab_id=”produsentb0d7-ee96″]

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Funksjonell Mat AS ble stiftet i 2007. Deres mål er å tilby innovative produkter som gjør det enklere å leve sunt.

Alle deres produkter er basert på naturlige ingredienser og er utviklet av dem. Etterspørselen etter produktene deres har økt enormt, og de er nå representert i de fleste land i Europa.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

[/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Ingredienser” tab_id=”ingredienser”][vc_table][b]Ingredienser|Mel%20(sesam%2C%20mais)%2C%20|S%C3%B8tstoff%3A%20Sukrin%20(erytritol)|Fiber%20(resistent%20maisstivelse%2C%20sikori)|Fettpulver%20(kokosfett%2C%20glukose%2C%20melkeprotein%2C%20stabilisator%20trifosfat%2C%20antiklumpe%C2%ADmiddel%20dikalsium%C2%ADfosfat)%2C|Erteprotein|Kakao|Modifisert%20potetstivelse|Hevemiddel%20(bikarbonat%2C%20difosfat)|Salt|Emulgator%20(mono-%20og%20diglyserider)|S%C3%B8tstoff%3A%20sukralose|Aroma[/vc_table][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Næringsinnhold” tab_id=”naeringsinnholdb0d7-ee96″][vc_table vc_table_theme=”simple”]N%C3%A6ringsinnhold,Per%20100g%0Aferdig%20produkt|kJ,|kcal,201|Fett,9%2C1%20g|Karbohydrater,11%2C5%20g|Fiber,12%20g|Protein,12%2C5%20g[/vc_table][/vc_tta_section][/vc_tta_tabs][/vc_column][/vc_row]

Brødmiks - Glutenfri

[vc_row][vc_column][vc_tta_tabs style=”flat” shape=”square” color=”white” active_section=”1″][vc_tta_section title=”Produktinfo” tab_id=”produktinfob0d7-ee96″][vc_column_text]Spiser du lite karbohydrater, har glutenintoleranse eller diabetes, eller bare er generelt opptatt av et sunt kosthold? Da har vi utviklet det perfekte brødet for deg. Med denne brødmiksen kan du bake ditt eget brød helt uten hvete, gjær, sukker, gluten og melk.

En skive av brødet har kun 1 gram karbohydrat og 58 kalorier, men hele 8,5 gram kostfiber. Dette er 36% mindre kalorier, 94% mindre karbohydrater og over 4 ganger så mye fiber som i vanlig grovbrød.

Brødmiksen skal kun blandes med vann, og deretter stekes i 60-70 minutter i brødform eller på bakeplate. Denne økonomiforpakningen inneholder 1 kg brødmiks. Dette holder til 4 små eller 2 store brød.

Tips:

Lag focacciabrød av 1 kg brødmix, 3-4 ts av f.eks rosmarin, oregano og timian (mengde og urter etter hva du liker), 10 dl vann og 2 dl Extra virgin olivenolje. Elt deigen godt. Klappes ut i stor langpanne. Olivenolje risles på toppen av deigen, og strøs over med godt salt. Stekes i 60-70 minutter.

Du kan også bruke brødmixen som pizzabunn. Bland deigen som anvist på pakken, klapp den flat utover en bakeplate, gjerne med litt olje over. Forstek i ca 15 minutter før du legger på ønsket fyll og steker til osten er smeltet.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Produsent” tab_id=”produsentb0d7-ee96″]

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Funksjonell Mat AS ble stiftet i 2007. Deres mål er å tilby innovative produkter som gjør det enklere å leve sunt.

Alle deres produkter er basert på naturlige ingredienser og er utviklet av dem. Etterspørselen etter produktene deres har økt enormt, og de er nå representert i de fleste land i Europa.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

[/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Ingredienser” tab_id=”ingredienser”][vc_table][b]Ingredienser|Fr%C3%B8%20og%20kjerner%20(Psyllium%2C%20solsikke%2C%20sesam%2C%20gresskar%2C%20linfr%C3%B8)%2C%20|Fiber%20(fra%20sukkerbete%20og%20erter%2C%20FiberFin%20resistent%20maisstivelse)|Heleggpulver|Erteprotein|S%C3%B8tstoff%3A%20erythritol%20(Sukri)|Hevemiddel%20(bakepulver)|Mineralsalt%20(kaliumklorid%20og%20natriumklorid)[/vc_table][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Næringsinnhold” tab_id=”naeringsinnholdb0d7-ee96″][vc_table vc_table_theme=”simple”]N%C3%A6rings-%20innhold,Per%20100%20g%0A(t%C3%B8rr),Per%20porsjon%0A(tilberedt),N%C3%A6ringsinnhold,Energi%20%25|kJ,1810,1040,Energi,100|kcal,434,250,,|Fett,20g,11g,Fett,42|Mattet,5%2C5g,2%2C9g,,|Enumattet,9%2C6g,3%2C0g,,|Flerumattet,3%2C3g,1%2C0g,,|Karbohydrater,31g,18g,karbohydrater,30|Suker,4g,2%2C3g,,|Fiber,9g,5g,,|Protein,28g,17g,protein,28|Salt,5%2C3g,3%2C1g,,|Vann,%3C5%25,,,[/vc_table][/vc_tta_section][/vc_tta_tabs][/vc_column][/vc_row]

Pasta à la Eva

[vc_row][vc_column][vc_tta_tabs style=”flat” shape=”square” color=”white” active_section=”1″][vc_tta_section title=”Produktinfo” tab_id=”produktinfob0d7-ee96″][vc_column_text]Ekte pasta med kun 9% karbohydrater og hele 67% proteiner.

Kok opp vann, tilsett litt salt. Ha i pastaen, og la den fosskoke i 15 minutter.

Nå kan du spise pasta med god samvittighet.

[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Om pasta” tab_id=”om-pasta”]

[vc_row][vc_column][vc_column_text]De fleste forbinder pasta med Italia, men den har faktisk sine røtter i den arabiske matkulturen, før den spredte seg til Hellas – og så Italia. Ordet “pasta” stammer fra gresk, hvor det betyr “deig”.

Pasta er også vanligvis er lagd av en deig. Vanligvis av hvete (vanlig hvete eller durumhvete) vann og salt, men kan også være tilsatt andre ingredienser for å gi farge og smak til pastaen, eller andre egenskaper. Pasta av durumhvete har et høyt innhold av protein og karbohydrater, men et lavt innhold av stivelse, og den bidrar til at pastaen ikke kleber etter koking. Pastaen kokes gjerne “al dente” (for tannen), så den gir litt motstand når den tygges.

Pasta finnes i en rekke ulike former og størrelser, og bruksområdene er minst like mangfoldig. Noen serverer med ost, med en saus, til kjøtt, i supper og i paier. Pasta er definitivt en anvendelig og populær rett verden rundt!

Kritikken mot pastaen er at den har et høyt innhold av karbohydrater, og dermed har en høy glykemisk indeks (GI). Dette gir rask blodsukkerstigning, og økt risiko for å utvikle overvekt og diabetes. Her i vår nettbutikk vil derfor du finne sunnere pastavarianter, så du kan nyte pasta med god samvittighet.

 [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

[/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Ingredienser” tab_id=”ingredienser”][vc_table][b]Ingredienser|Glutenmel|Erterot|Egg%20(20%20%25)|Spelt|Inulin%20fra%20sikorirot[/vc_table][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Næringsinnhold” tab_id=”naeringsinnholdb0d7-ee96″][vc_table vc_table_theme=”simple”]N%C3%A6ringsinnhold,Per%20100g,Per%20porsjon%0A(50g)|kJ,1%20542,771|kcal,365,182%2C5|Fett,7%20g,3%2C5%20g|Karbohydrater,9%20g,4%2C5%20g|Protein,67%20g,33%2C5%20g[/vc_table][/vc_tta_section][/vc_tta_tabs][/vc_column][/vc_row]
hits