oktober 2016

Bli med Fedon på påsketur til ATHEN

Lyst på en påskeferie utenom det vanlige?

Bli med meg på en spesiell reise i mat og velvære til min hjemby Athen!

Påsken 9. – 12. APRIL 2017

 

Jeg inviterer deg med til min fødeby, Hellas hovedstad, Athen. Byen fikk i år 2. plass i konkurransen om European Best Destination. Fengende foredrag, matkurs, smakfulle måltider og opplevelser i en utrolig spennende og fargerik hovedstad.

restaurant-orizontes_utsikt

Du får blant annet:

  • 3 fulle dager i og rundt Athen sammen med meg, som sørger for at du får oppleve den greske hovedstaden på sitt beste.
  • Guidet omvisning med smaksprøver i Yoleni’s; et helt spesielt matmarked i flere etasjer hvor det bugner av spennende matvarer.
  • Matkurs med meg (på Yoleni’s) – Vi lager deilige lunsjretter fra den greske middelhavskosten.
  • Middag hjemme hos meg i forstaden Kifissia, med gresk gjestfrihet og smaksopplevelser i særklasse.vouliagmeni-lake-shutterstock_126427916
  • Bading og avkobling i Vouliagmeni Lake Natural Spa Waters (Athens Riviera) – en mineralrik innsjø som får tilførsel av varme fra underjordiske kilder blandet med vann fra havet.
  • Mitt foredrag «Kronisk Frisk – Alt henger sammen med alt»: Lær hvordan maten kan gjøre oss fulle av energi, avslappet og uten smerter.
  • Også egentid i Athen og Kifissia, samt på byens berømte markedshall i Varvakios Agora.marked

Pris kr. 10 450,- pr. person inkluderer «alt»: Flybilletter fra Gardermoen, alle hotellovernattinger, måltider, inngangsbilletter og transferbilletter, kurs og foredrag.

 

Les mer og bestill her

 

Beste hilsen

 

Fedon

 

 

Følg bloggen min på

Fedon GasFix

[vc_row][vc_column][vc_tta_tabs style=”flat” shape=”square” color=”white” active_section=”1″][vc_tta_section title=”Produktinfo” tab_id=”produktinfob0d7-ee96″][vc_column_text]Ved hjelp av GasFix kan du spise så mye du ønsker av den sunne «problem-maten» som løk, kål, bønner, linser, brokkoli, erter og mye mer uten å få luftplager etter på.

De fleste av oss opplever å bli oppblåst og/eller få luft i magen av enkelte grønnsaker og matvarer, noe som kan resultere i at man enten reduserer inntaket eller kutter det helt ut fra kostholdet.

Årsaken til luftplagene er at disse matvarene inneholder små mengder komplekse sukkerarter som kroppen ikke kan fordøye. Disse begynner dermed å gjære i fordøyelsessystemet, og gir gassdannelse med påfølgende plager.

GasFix består av et enzym – Alfa-galaktosidase enzym (fra Aspergillus niger), som hjelper til med å bryte ned disse sukkerartene. Man unngår dermed luftplagene, og kan spise så mye man ønsker av de deilige, næringsrike grønnsakene. Effekten er grundig dokumentert gjennom en rekke studier.

Fremgangsmåte: Ta to tabletter med første munnfull av måltidet.

Tablettene virker raskt, og det finnes ingen begrensning på hvor ofte man kan ta Gasfix per dag.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Produsent” tab_id=”produsentb0d7-ee96″]

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Fedon er varemerket for en serie matvarer utviklet av Fedon Lindberg.

Alle matvarene i Fedon-serien er nøye gjennomtenkt slik at de kan inngå som en del av  et sunt middelhavskosthold. De har færre karbohydrater (sukker og stivelse), mer protein og mer fiber og inneholder plantefett fra oliven, frø, nøtter og hele gryn.

Dr. Fedon Lindbergs arbeid bidrar til et bedre kosthold i Norge. Jo flere sunne produkter på markedet, jo større er muligheten til å bedre befolkningens helsetilstand. I en hektisk hverdag trenger mange raske løsninger og dagens tilbud av reell sunn ”ferdigmat” i handelen er dessverre fortsatt veldig begrenset.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

[/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Ingredienser” tab_id=”ingredienser”][vc_table][b]Ingredienser|[]Hver%20tablett%20inneholderaktive%20ingredienser%20150%20GALU%20alfahgalaktosidase%20enzym%20(fra%20aspergillus%20niger)%2C%20125%20XU%20hemicellulase%20enzym%2C%20samt%20f%C3%B8lgende%20hjelpestoffer%3A%20fortynningsmiddel%0AE460%20og%20E1202%2C%20antiklumpemiddel%20E372%2C%20E553b%20og%20E551%2C%20overtrekk%20(fortykningsmiddel%20E464%2C%20emulgeringsmiddel%20E1521%20og%20E462%2C%20konserveringsmiddel%20E219).[/vc_table][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Næringsinnhold” tab_id=”naeringsinnholdb0d7-ee96″][vc_table vc_table_theme=”simple”]N%C3%A6ringsinnhold,Per%20100g|kJ%2Fkcal,0[/vc_table][/vc_tta_section][/vc_tta_tabs][/vc_column][/vc_row]

Leddgikten blir mildere med nytt kosthold

Det er svært mange som sliter med muskel- og leddbetennelser i Norge. Ifølge  Norsk Revmatikerforbund lever  mer enn 300.000 mennesker i Norge  med en revmatisk diagnose. De fleste revmatiske sykdommer er kroniske og medfører stivhet og smerter i ledd og muskler, men ved noen diagnoser kan også huden, lungene, slimhinnene og andre organer kan bli rammet.

Kosthold, fysisk aktivitet, non søvn og mindre stress har stor betydning i forhold til betennelser i kroppen. Overvekt rundt midjen er en tilstand som skaper betennelse i kroppen og når vekten blir sunnere, blir det også mindre betennelse.

Mer om muskel- og skjelettlidelser og hvordan kosthold og livsstil kan hjelpe  kan du lese i temasaken her hvor jeg beskriver dette i mer detalj.

 

Mvh Fedon

Følg bloggen min på

hits